Overblijf

Het bestuur heeft zich ten doel gesteld het overblijven op school zodanig te organiseren, dat de kinderen op een veilige en prettige wijze voldoende ontspanning krijgen. Daarnaast streven we ernaar dat de hoogte van het bedrag voor het overblijven voor de ouders betaalbaar is.

Aan het begin van het schooljaar krijgen de kinderen een aanmeldbrief voor het overblijven. Ouders kunnen op de aanmeldbrief aangeven welke dagen ze gebruik willen maken van de overblijf. De bijdrage voor het overblijven wordt ieder jaar meegedeeld.

De kinderen van groep 3-8 eten in hun eigen lokaal. Zij gaan tussen 12.15 en 13.00 uur bij slecht weer in de hal spelen en bij mooi weer onder toezicht buiten spelen. De kinderen van groep 1-2 eten in een apart lokaal onder begeleiding van de overblijfkracht. Bij mooi weer gaan de kleuters ook onder toezicht buiten spelen.