Nieuws van de KMR

Nieuws van de KMR
22 november 2018

De KMR heeft weer vergaderd. U kunt hier de notulen downloaden om er achter te komen waar de KMR over vergaderd heeft. 

Notulen 22 november 2018

-------------------
25 september 2018

De KMR heeft weer vergaderd. U kunt hier de notulen downloaden om er achter te komen waar de KMR over vergaderd heeft. 

Notulen 25 september 2018

-------------------

21 juni 2018

En met trots presenteren wij.......de KMR leden van 2018-2019. Na de verkiezingsstrijd kregen Maud, Nina, Simon, Semm en Chloe de meeste stemmen van hun klas. Tessa was herkiesbaar en wilde graag nog een jaar in de KMR. Zij mogen volgend schooljaar hun klasgenoten vertegenwoordigen. 

-------------------
30 mei 2017

De KMR mocht langs op het gemeentehuis om hun plannen voor het speelveldje aan wat mensen van de gemeente te presenteren. 
We kregen meteen een leerzame rondleiding over het werken bij de gemeente. Wat heel veel indruk heeft gemaakt is het bezoek aan de burgemeester. 
We mochten haar allerlei vragen stellen en hebben een goed beeld gekregen van het werk van een burgemeester. 
Benieuwd naar alle foto's van ons bezoek? Klik dan hier


-------------------

1 februari 2017 
Vandaag is het precies 64 jaar geleden dat Nederland getroffen werd door een watersnoodramp. Ook in Oude Tonge zijn er helaas veel slachtoffers gevallen. Om stil te staan bij de ramp worden de slachtoffers ieder jaar herdacht in Oude Tonge. 
Onze kindermedezeggenschapsraad is, samen met Juf Leny, bij de herdenking geweest. Het maakte veel indruk op hen, maar zij voelden zich vereerd de herdenking bij te mogen wonen. 

 

Ook in de bovenbouw hebben de leerlingen stil gestaan bij wat er 64 jaar geleden gebeurd is. Met elkaar hebben we er over gepraat en een uitzending van schooltv gekeken. 


-------------------
26 januari 2017
Vandaag hebben de leden van de KMR een bijzondere vergadering gehad. Een ambtenaar van de gemeente is bij hen aangeschoven om ons te informeren over het werk op het gemeentehuis. Ook zijn we uitgenodigd voor een rondleiding in het gemeentehuis waarna we aansluitend mogen vergaderen in een vergaderzaal van de gemeente!