Schoolmaatschappelijk werk

Kwadraad (school) maatschappelijk werk. Kwadraad speelt in op de uitdagingen die mensen tegenkomen in hun leven. De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving.

We ondersteunen mensen bij het vinden van antwoorden op hun vragen. We gaan uit van de mogelijkheden die je zelf hebt, met de mensen uit je omgeving die je daarbij kunnen ondersteunen. We hebben daarvoor een breed en veelzijdig dienstverleningsaanbod.

We sluiten aan bij jouw leefwereld, uitgangspunt bij al ons werk is om mensen sterker te maken, zodat zij op eigen kracht de draad weer op kunnen pakken. Heb je vragen over opvoeding of je gezin?

 

Het schoolmaatschappelijk werk van Kwadraad biedt informatie, advies en begeleiding aan ouders en leerlingen, zodat je het antwoord krijgt op jouw vraag.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de schoolmaatschappelijk werker die verbonden is aan jouw school, dit is: Hannie Vermeulen. 

 

Kwadraad maatschappelijk werk is te bereiken op 088-9004000. Informatie, advies en begeleiding van Kwadraad kost niets. Ook heb je geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.