Gezonde school

’s Morgens hebben de kinderen ontbeten, voordat ze naar schoolgaan. Daarna gaan ze hard aan het werk en hebben ze rond een uur of tien wel trek. Veel kinderen nemen daarom wat mee.

De schoolwens is dat de kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag fruit of groente meenemen naar school als tussendoortje. Op maandag en dinsdag mogen de kinderen iets anders meenemen zoals een boterham, Liga/Evergreen, kaas of iets dergelijks.

De Nobelaer is een gezonde school dus snoep en koek als tussendoortje passen daar niet bij. Wij vinden het belangrijk dat kinderen gezond eten en hopen dat u daar rekening mee wilt houden.

Op school kan er schoolmelk gedronken worden. U kunt ook zelf iets te drinken meegeven maar dan geen koolzuurhoudende drank.