Jeugd Ondersteunings Team

Het Jeugd Ondersteunings Team (afgekort: JOT) is er voor alle ouders, jeugdigen en professionals op Goeree-Overflakkee die vragen hebben over opgroeien en opvoeden van jeugdigen van 0 tot 18 jaar.

Het JOT bestaat uit zestien gezinscoaches (met ondersteunend personeel) met diverse achtergronden zoals kinder- en jeugdpsychiatrie, (ortho-)pedagogiek en de zorg voor kinderen met een beperking.

Het JOT biedt passende hulp, van een enkel adviesgesprek tot intensieve begeleiding. Indien nodig wordt samengewerkt met anderen uit de sociale omgeving van uw kind, zoals school, peuterspeelzalen, consultatiebureau, jeugdarts, eigen sociaal netwerk etc.

Contact

Het JOT is telefonisch te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur via het algemene telefoonnummer van de gemeente Goeree-Overflakkee: 14 0187.

U kunt ook een e-mail sturen naar jotgo@goeree-overflakkee.nl.

Het bezoekadres van het JOT is: De Dillenburg, Juliana van Stolberglaan 19, 3241 GL Middelharnis.